Reciklaža plastičnih gajbi od pića

Punionice pića kod novog brendiranja pića kod zamene dizajna boce uglavnom prati i promena izgleda gajbe. Ta promena brzo traje tako da dosta flaša i plastičnih gajbi ostane nepromenjeno tj zamenjeno za nove gajbe. Uglavnom plastične gajbe restorani i kafići lageruju u nekom ćošku sve do trenutka kada im ponestane mesta za skladištenje. Šta onda?

Otkup plastičnih gajbi od pića

Posedujete veću (100 i više) količinu plastičnih gajbi sa kojom ne znate šta da radite, pozovite nas i dogovorićemo se oko preuzimanja.
Sve cene koje navodimo važe sa Vašom isporukom kod nas. Ukoliko imate veću količinu plastičnih gajbi, a nemate sopstveni prevoz pozovite nas da se dogovorimo oko cene i prevoza.

Cena plastičnih gajbi od pića 35 dinara/kg.
Obezbeđujemo svu potrebnu dokumentaciju da su plastične gajbe završile na reciklažu, dokument o kretanju otpada.
Najednostavnije i najisplativije je predati gajbe za piće na reciklažu kod nas.

Nakon višegodišnjeg iskustva, osmislili smo kako najbrže da dođete do cene otpada kojeg posedujete. (pogledajte video)

Otkup plastike

Pomoću Vibera ili e-mail poruke -, telefonom slikajte otpad koji posedujete, dobro bi bilo da se na slici vidi koliko ima na gomili otpada i pojedinačno o kom materijalu se radi. 

Zatim slike pošaljite na Viber (0642047299) ili na našu e-mail adresu (piše na početku i dnu sajta) u poruci navedite: gde se otpada nalazi, koji je materijal u pitanju ako znate, koliko ima kg, pošaljite i sačekate da Vam odgovorimo.