Gradjevinska folija

Besplatno dovozimo gradjevinsku foliju kod Vas za 30-60 minuta od naručuvanja.
Moguće dovoženje građevinske folije u dogovoreno vreme koje Vama odgovara.

Gradjevinska folija (reciklirana)

Trenutno možemo da Vam ponudimo najlon tj. građevinska folija do 4m širine, jedna rolna ima 50 kg ili 360 kvadrata. Gradjevinska folija se pravi od regranulata. Građevinska folija od regranulata je do 40% jeftinija od građevinske folije koja se pravi od granulate (orginala).
Gde se sve koristi PVC folija?
PVC folija, kako je nazivaju ili građevinska folija, može se koristi za privremeno ili stalno pokrivanje, dosta je koriste moleri kao folija za pokrivanje nameštaja u toku farbanja, u građevinarstvu se koristi za izolaciju. Kao što vidite gradjevinska folija ima veliku lepezu primenjivanja.
Šta je regranulat?
Regranulat je dobijen reciklažom građevinske folije od granulata (odnosno od stare, iskorišćene folije od orginala).
Koja je razlika između gradjevinske folije od granulata i PVC folije od regranulata?
Jedina razlika je u ceni i nijansi boje. Gradjevinska folija od regranulata je 40% jeftinija, PE folija je providna ali nije čisto bela već je malo “sivkasta”. Ostale karakteristike PE folija, izdržljivost, debljina i sl. su iste, odnosno nema razlike

Pozovite i naručite, kliknite na broj telefona:
064 2047299


Folija za pokrivanje

U ponudi imamo manja pakovanja najlona. Manja rolna najlona ima ukupno 50 kvadrata, 2m širine i 25m dužine idealno za prekrivanje kućnih stvari, debljina je 60 mikrona. Cena jedne rolne je 1000 dinara, dostava je besplatna za Beograd.

Pozovite i naručite, kliknite na broj telefona :
064 2047299